Maldiverne Giant Trevally. Verdens Stærkeste fluefisk!?

Maldiverne er et velkendt paradis for luksusferie, romantik, afslapning og super lækre strande. Mange lystfiskere kender også til popperfiskeri efter den populære sportsfisk, Giant Trevally.

Få lystfiskere ved dog at Maldiverne også er en destination for fluefiskere, og fluefiskerrejser til Maldiverne er stadig et særsyn. Det laver vi om på nu!

Se rejseprogram og afrejsedatoer længere nede på denne side.

Strobel’s test-tur til Maldiverne

I foråret 2017 tog Strobel-medarbejder John Petermann, sammen en mindre gruppe, på testfiskeri til Maldiverne. Turens vigtigste formål var at udforske en af øgruppens atoller for muligheden for at fiske med flue efter Giant Trevally.

Ud over at skulle udforske den store atol, skulle gruppen også undervise de lokale guider alt om fluefiskeri. Fluefiskeri er totalt ukendt for de lokale, men interessen var stor, og guiderne var lærenemme. Det der virkelig betyder noget er at guiden kan finde fiskene, og det kunne de, masser af fisk.

John og et par af de andre af deltagere har tidligere besøgt Maldiverne med fluestangen, og har også haft rimeligt held med fiskeriet. Denne rejse skulle dog vise sig at blive den bedste tur hidtil; rigtig mange fisk, og hvor de største fisk var noget over de magiske 100 cm. På en enkelt dag blev der samlet omkring 100 Giant Trevally’s på fiskepladserne. Turens største fisk var på hele 35 kilo og gjorde et udløb på over 300 meter.

GTs er bare verdens vildeste fluefisk!

Skal du med på vores næste eventyr!?

Se en lille stemningsfilm fra turen og bliv inspireret:

Rejseprogram:

Dag 1:
Torsdag – afrejse fra København eller Hamborg sidst på eftermiddagen.

Dag 2:
Fredag – ankomst Male omkring middag.
Gruppen bliver mødt af vores lokale repræsentant i Male og transporteret med speedbåd til Vaavu atollen hvor vi indlogeres i et lokalt gæstehus.

Dag 3 – 8:
6 hele fiskedage
Sammen med guide og skipper besøger de mange spændende fiskepladser i området.
Frokost og drikkevarer medbringes i køletasker på fisketuren.

Dag 9:
Fredag er helligdag på Maldiverne, og der er ikke guidet fiskeri.
Gruppen kan blive sejlet ud til en af de mange øer i området, og dagen er fri til snorkling og fiskeri på egen hånd.
Sidst på eftermiddagen er der afgang til Male. Sidst på aftenen er der afgang mod Europa.

Dag 10:
Ankomst København eller Hamborg.