Maldiverne – Rundrejse i øriget

Oplev uberørte sandstrande og paradisiske små øer.
Oplev Maldiverne på en helt ny måde.

For rigtig mange er Maldiverne synonym med lækre resorts og fantastiske strande – på én ø. Men hvad hvis man kan komme til at besøge flere øer?

Oplev Maldiverne som rundrejse på et mindre og dejligt skib, som sejler rundt blandt udvalgte atoller. Undervejs stopper I ved forskellige øer, både beboede og ubeboede.

Forplejningen ombord er all Inclusive og omfatter lækre måltider enten ombord eller på en strand under stjernerne. Kahytterne er komfortable og har alle eget bad og toilet. Skibet har 32 kahytter men medtager sjældent mere end 30-40 gæster. Der er derfor en hyggelig stemning, hvor man hurtigt lærer sine medpassagerer at kende.

Denne rejse henvender sig til alle som er glade for hvide strande og fantastisk klart vand. Skibet er specielt udrustet til dykkere – med flere daglige dyk som en mulighed. Der er mulighed for at rejse i en eller to uger, eller mulighed for at kombinere sejlturen med et længere ophold på en af de mange dejlige resorts på Maldiverne.

Nærværende tilbud er for en uges sejlads og er inklusiv fly til og fra Maldiverne, samt transfer med vandfly. Der kan forekomme variationer i prisen afhængig af sæson, transfer-muligheder og fly til/fra Maldiverne.