Laksefiskeri og storslået natur i Alaska

Karluk River, Kodiak

Laks, ørne, bjørne, og ægte Alaska vildmark!

Her er en enestående chance for at opleve Alaskas ægte vildmark på helt tæt hold. Karluk River ligger på øen Kodiak Island. Elven er 37 kilometer lang og løber fra Karluk Lake til Karluk lagoon. Elven er gennemsnitlig 30 – 50 meter bred og er perfekt for fluefiskere og byder på storslået natur og et fantastisk fiskeri efter stillehavslaks, steelheads og den arktiske fjeldørred Dolly Varden. Turen ned af elven gøres i gummibåd, og der gøres stop ved de oplagte fiskepladser undervejs. Sidste halvdel af september og frem er den bedste tid til at fiske efter de stærke sølvlaks.

På tidligere ture har deltagerne fanges mange og store sølvlaks, og fisk over de magiske 20 pund har været en realitet for flere. Fang så mange af de smukke ”Dollies” som du gider på en dag, og bifangsten under dette fiskeri er ikke udsædvanlig steelheads op i mod de 8 kg. Spænd bremsen!  

Indlogering 

Indlogering foregår i teltlejr med to sovetelte og et spise/opholdstelt.

Der teltes normalt første nat ved søen efter ankomst og to – tre steder inden opholdet ved Karluk lagoon, hvor der fiskes der efter helt friske og ofte spejlblanke store sølvlaks, inden turen går tilbage til civilisationen.

AFREJSE DATO: Vore ture går normalt i perioden 15.09 til den 15.10 – Turen indeholder 6 dages floattrip