Rundrejser i Vietnam

Kulturrige rejser i Vietnam

  • Erfarene rejsekonsulenter
  • Specialister i vores destinationer
  • Den rigtige rådgivning

Kulturelle rundrejser i Vietnam

Oplev dette utroligt flotte og spændende rejseland, som udover hele 7 UNESCO World Heritage Sites også byder på både smukke strande, fantastisk natur og en lang dramatisk historie. Det er bare nogle af de ting, som i mange år nu har gjort Vietnam til et højt-elsket rejsemål. Og når du kombinerer alt dette med et fantastisk velsmagende vietnamesisk køkken og befolkningens store gæstfrihed, vil du blive ligeså forelsket i Vietnam, som vi er.

På vores Vietnam-rundrejser oplever landets højdepunkter som eksempelvis det naturlige vidunder Ha Long Bay i det nordlige Vietnam. Spredt ud i denne naturskønne bugts smaragdgrønne vand ligger ca. 1600 smukke kalkstens-klippeøer i varierende størrelser. Gå ikke glip af at opleve dette flotte sted med egne øjne.

Storbyen Ho Chi Minh City (tidligere Saigon) byder på spændende historiske oplevelser. Besøg Cu Chi-tunnellerne, og få et indblik i Viet Cong-hæren og en fornemmelse for livet under Vietnam-krigen. Eller hvis du er på jagt efter et mere fredfuldt sted, hvor du kan finde roen, er et besøg til nogle af byens flotte templer bestemt anbefalelsesværdig.

Det vietnamesiske køkken byder på kulinariske oplevelser, som det helt sikkert er værd at skrive hjem om. Vietnams fortid som fransk koloni har sat sit aftryk i maden, som byder på spændende retter, som blander både asiatisk og fransk madkultur, hvilket eksempelvis kommer til udtryk i den kendte sandwich “bahn mi”. Du må heller ikke snyde dig selv for at prøve nationalretten “pho” eller nogle af de mange andre herlige retter. Og det er svært ikke at blive fristet, da gaderne nærmest svømmer over med velduftende street food.

Se Strobel Travel / Ruby Rejsers rundrejser i Vietnam på Ruby Rejsers hjemmeside her.

Hej, jeg hedder John - kan jeg hjælpe?

Send os en besked

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig på email eller på telefon hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

8676 1722

Åbninstider

Mandag - fredag 09.00 - 17.00

Aktuelle rejsetilbud

Tryghed, oplevelser og samvær med dem du holder af. Når børnene har det godt, så slapper mor og far af.

Strobel Travel er med Jer hele vejen.