Krydstogt på Panamakanalen og i Mellemamerika – Book nu!

Fantastisk rejse med 14 nætters krydstogt plus 1 nat i Miami og 1 nat i Los Angeles – med Premium All Inclusive på krydstogtet!

 

For kun kr. 19.998,- per person kan du opleve de spændende og kulturrige lande i Mellemamerika samt den fantastiske oplevelse det er at sejle igennem Panamakanalen. På denne 18 dages rejse får du:

1 overnatning i Fort Lauderdale/Miami
+
14 nætters krydstogt med stop i
Colombia, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala og Mexico
samt sejlads gennem Panamakanalen
+
1 overnatning i Los Angeles
+
Direkte fly fra København tur/retur
+
Premium All Inclusive,
inklusiv drikkevarepakke og drikkepenge

 

Afrejse fra København torsdag d. 19. oktober 2017

Hjemkomst til København søndag d. 5. november 2017

Gå ikke glip af denne fantastiske rejse!

 

Efter ankomst til Fort Lauderdale har I en overnatning, inden I næste dag for alvor tager hul på rejsen, når krydstogtskibet lægger fra kaj. Sejlruten går fra Miami og ned gennem det Caribiske Øhav inden første stop i Colombia. Herefter sejler I gennem Panamakanalen inden ruten igen går nordpå op langs Mellemamerikas vestkyst indtil I når Los Angeles, som er slutdestinationen.

Se det fulde program længere nede på denne side.

 

Krydstogtet

På krydstogtet sejler I med skibet Norwegian Sun fra Norwegian Cruise Line. Undervej lægger skibet til i Cartagena (Colombia), Puntarenas (Costa Rica), Corinto (Nicaragua), Puerto Quetzal (Guatemala), Acapulco (Mexico) og Cabo San Lucas (Mexico), som alle er steder der bestemt har deres at byde på. Læs mere om hvad I kan opleve, når krydstogtskibet lægger til kaj, nederst på siden. Ombord på skibet tilbydes der et bredt udvalg af faciliteter underholdningsmuligheder.