Krydstogt fra Guadeloupe – Antillerne og Den Dominikanske Rep.

Afrejse d. 3. marts 2018.

Oplev Caribiens billedskønne antiller på denne luksuriøse krydstogtrejse ombord på skibet Costa Pacifica – Og der er en dansk rejseleder med ombord på skibet!

En krydstogtrejse til Caribien er simpelthen en oplevelse, man er nødt til at prøve mindst én gang i livet. Caribien er indbegrebet af varme temperaturer, krystalklare hav, tropiske skove, gæstfrihed og smittende sambarytmer. Efter en flyvetur til øen Guadeloupe kommer du ombord på det overdådige krydstogtskib Costa Pacifica. Når du har fundet dig godt til rette i din kahyt, så kan du udforske skibet og dets ekstravagante faciliteter.

Udflugter med smuk natur og fascinerende kultur

Forud venter en uforglemmelig uge med fantastisk dyreliv, drømmeagtig natur og lystig caribisk atmosfære uden sidestykke. På rejsen tager vi forbi flere forskellige øer, hvor der er mulighed for at opleve paradisstrande, tage på bådture og opleve caribisk kultur spækket med historie. Der vil desuden være mulighed for at bestille udflugter.

Se rejseplanen længere nede på siden.

Lækker mad ombord

På rejsen sørges der ligeledes for at din gane bliver forkælet med udsøgt mad. En af Italiens mest berømte kokke, Bruno Barbieri, står bag menuen til Gallamiddage. Du har selv mulighed for at vælge mellem 3-4 retters menuer eller skibets buffetrestaurant, som er tilgængelig hele dagen.

  • 5 restauranter (1 mod tillæg)
  • 13 barer og lounger

Livet ombord

Costa Pacifica byder på en unik atmosfære, hvor du bliver fascineret over den imponerende indretning, som lader sig blive inspireret af klassisk musik og Mauro Pagani. Der er masser af underholdning, både dag og nat, på hele rejsen og dejlige kølige pool-områder til afslapning. Derudover er der Samsara Spa, som er et 6000 m2 stort spa- og wellnessområde, hvor der er alt fra forskellige bade og solarium til terapipool og massageafdeling (Samsara Spa er mod betaling).

Underholdning: piano bar, teater, casino, diskotek, internet café, shoppingområde, m.m.

Spa, relax og sport: wellness center, fitnesscenter, sauna, tyrkisk bad, solarium, sportsdæk med løbebane, 3 swimmingpools (2 af dem er overdækket), 5 jacuzzier, børnepool og vandrutsjebaner.

Se og læs mere om skibet her.