Rundrejse i Israel

bliv forbavset over Israels kontraster

  • Erfarene rejsekonsulenter
  • Specialister i vores destinationer
  • Den rigtige rådgivning

Rundrejse i Israel

   

– Diversitet, kulturelle mangfoldighed og historiske seværdigheder

Israels land, kendt på hebraisk som Eretz Yisrael, har været hellig for det jødiske folk siden de bibelske patriarkers tid. Oplev historien, skønheden og magien på vores rundrejser i Israel – en af de bedste måder at opleve dette lands diversitet, kulturelle mangfoldighed og historiske seværdigheder på. Drømmer du om en ferie, hvor hver eneste dag byder på storslåede seværdigheder, dynamisk byliv, historiske milepæle og afslapning ved havet, er rundrejser i Israel et ideelt valg.

På rundrejsen oplever vi Israels imponerende natur, strande og ørkener. Man kan flyde i Det Døde Havs salte vand og boltre sig i det krystalklare vand ved Tel Avivs strande. Og du vil blive forbavset over Israels kontraster! I Jerusalem kan man opleve religiøse og kulturelle seværdigheder i verdensklasse. Israel rummer så mange store oplevelser, at kun rundrejser giver mulighed for at opleve dem alle.

Man finder næppe noget sted på jorden, der er mere spændende, kulturelt, arkæologisk og historisk end IsraelI Israel bliver gammelt og nyt forenet i en forunderlig blanding, som kan imponere enhver! Det lille land har i den grad spillet en kæmpe rolle i den historie og religion, vi kender i dag.

Hej, jeg hedder John - kan jeg hjælpe?

Send os en besked

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig på email eller på telefon hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

8676 1722

Åbninstider

Mandag - fredag 09.00 - 17.00

Aktuelle rejsetilbud

Tryghed, oplevelser og samvær med dem du holder af. Når børnene har det godt, så slapper mor og far af.

Strobel Travel er med Jer hele vejen.