Israel

Oplev historiske byer og steder

  • Erfarene rejsekonsulenter
  • Specialister i vores destinationer
  • Den rigtige rådgivning

Israel

   

Oplev historiske byer og steder

Strobel Travel har mere end 30 års erfaring med rejser i Israel – Jordan og Ægypten.

Her kan man opleve historiske byer og steder, smuk og varieret natur med bjerge, floder, ørkenlandskaber og det smukke blå hav, Israel er på størrelse med Jylland, men trods størrelsen, er der vel ikke noget land i verden, der byder på så store kontraster både i landskaber, kultur og i historien.

Det naturskønne landskab strækker sig fra Golan i nord med høje bjerge, floder og søer, ned til det smukke og frodige Galiæa med Genezareth sø.

Bevæger vi os længer sydpå gennem jordandalen, når vi tll det salte Døde Hav, som ligger 400 meter under havets overflade.

På en tur gennem Negevs fantastiske ørkenlanskaber, når man til Israels sydligste punkt med badebyen og det dejlige blå hav i Eilat.

Byen Jerusalem ligger 800 meter over havets overflade og er delt i en ny og gammel bydel. På en rejse i Israel vil man overalt opleve historiens vingesus, hvor forskellige folkeslag og deres kulturer gennem flere tusinde år, har sat deres spor.

Alle kender de bibelske navne Jerusalem, Betlehem, Nazaret og Genezareth sø. Overalt vil man finde arkæologiske steder, som fortæller om landets dramatiske historie.

Rundrejse i Israel

Aktuelle rejsetilbud

Tryghed, oplevelser og samvær med dem du holder af. Når børnene har det godt, så slapper mor og far af.

Strobel Travel er med Jer hele vejen.