Seychellerne

Fantastiske romantiske øer i Det Indiske Ocean

  • Erfarene rejsekonsulenter
  • Specialister i vores destinationer
  • Den rigtige rådgivning

Seychellerne

Seychellerne  Scychellerne

Seychellerne er en stor øgruppe på 115 øer, der ligger nord for Madagaskar i det Indiske Ocean. Øerne er berømte for de smukke hvide sandstrande og de klassiske granitstensformationer, som er et varemærke for øerne. Hovedøen hedder Mahé og er den største ø blandt Seychellerne – og er sammen med de to næststørste øer Praslin og La Digue en af de mest besøgte. Hver enkelt ø har sine egne særpræg og fantastiske naturoplevelser at byde på, og hvad enten man holder af at ligge på en dejlig strand eller er til aktiv ferie, er Seychellerne bestemt et besøg værd.

Aktiviteter og udflugter

Natur

Der findes mange naturreservater og nationalparker på Seychellerne og især Cousin Nationalpark er et besøg værd. Parken ligger en hyggelig to-timers bådtur fra Mahé og byder på sjældne fuglearter, der er beskyttet af ICBP, den internationale fuglebeskyttelsesforening.

Seychellerne er det eneste sted på jorden, hvor de smukke og særprægede Coco de Mer kokospalmer vokser. Coco de Mer palmerne er kendetegnede ved sine hjerteformede kokosnødder. Disse palmer kan opleves på den andenstørste ø Praslin i naturreservatet Valleé de Mai, hvor man kan betragte det romantiske palmepar.

Dykning

På La Digue findes nogle af verdens smukkeste og mest berømte strande. For de dykkerglade må de farverige koralrev omkring øerne bestemt opleves. Seychellerne har nogle af verdens smukkeste rev med et fantastisk marineliv. Har man mulighed for det, skal man som dykker prøve at komme ud til de ydre øer blandt Seychellerne. Her findes muligheden for at dykke ved atoller, som er på UNESCOs verdensarvsliste og som tilbyder oplevelser for livet.

Mad og drikke

Seychellerne er kendt for den lækre kreolske mad, der består af alle mulige lækre råvarer som f.eks. ingefær, hvidløg, fisk, ris og kylling, som kan nydes i fantastiske omgivelser.

Mere om Mahé

Mahé er den største af øerne på Seychellerne, og her findes den internationale lufthavn og hovedstaden Victoria. På Mahé finder du en perlerække af smukke strande, hvor flere af vores dejlige hoteller og resorts ligger. Blandt de mest kendte strande er Beau Vallon Beach. Praslin er den næststørste af øerne, og den berømte Cote D´Or på nordsiden af øen er en af de smukkeste strande. La Digue er den mindste, men måske den mest charmerende af de 3 øer. Her foregår transporten med oksekærre, hestevogn eller på cykel.

Hej, jeg hedder John - kan jeg hjælpe?

Send os en besked

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig på email eller på telefon hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

8676 1722

Åbninstider

Mandag - fredag 09.00 - 17.00

Aktuelle rejsetilbud

Tryghed, oplevelser og samvær med dem du holder af. Når børnene har det godt, så slapper mor og far af.

Strobel Travel er med Jer hele vejen.