Hotel Castel Brando 4* – Korsika

Rejsen er INKLUSIV ophold med morgenmad, billeje og direkte fly fra Kastrup m. mulighed for forbindelse fra Billund.

 

Hotel Castel Brando 4*

Dette charmerende 4-stjernede hotel fra 1800-tallet er beliggende i den smukke gamle kystby Erbalunga små 100 m. fra kysten, hvor det er muligt at bade fra klipperne.
Byens små særprægede fiskerhuse og små restauranter i de krogede gader giver de perfekte rammer til en dejlig og afslappet sommerferie.

Hotellet er renoveret i oprindelig stil og oser af atmosfære og autenticitet, samtidig med at det rummer alle moderne faciliteter.
Midt i en skøn parklignende have ligger hovedbygningen og de mindre anneksbygninger med udsigt til bjergene.
I haven findes en dejlig stor swimmingpool, en mindre opvarmet pool og jacuzzi. Desuden er der tyrkisk bad samt bar.

Gratis privat parkering.

Værelserne er smukt renoverede og holdt i klassisk, fransk stil:

  • “chambre charme” har eget badeværelse er med kabel-tv, telefon, gratis wi-fi, aircondition, lille køleskab, sikkerhedsboks og hårtørrer.
  • “chambre supérieure” er større og med terasse eller balkon. Har eget badeværelse er med kabel-tv, telefon, gratis wi-fi, aircondition, lille køleskab, sikkerhedsboks og hårtørrer.
  • “chambre privilège” er er store værelser med privat balcon eller terasse enten i stueplan eller på 1. sal. Har eget badeværelse er med kabel-tv, telefon, gratis wi-fi, aircondition, lille køleskab, sikkerhedsboks og hårtørrer.
  • “suite privilège” er et værelse med tilhørende lille stue beliggende i den gamle hovedbygning. Har eget badeværelse er med kabel-tv, telefon, gratis wi-fi, aircondition, lille køleskab, sikkerhedsboks og hårtørrer.

Morgenmaden serveres i udestuen eller i haven og er inkluderet i prisen.

 

Pris

Priser fra 8.690 kr. pr. pers. for 7 nætter.

INKLUDERET i prisen er ophold på dobbeltværelse, morgenmad, fly fra Kastrup, lejebil kategori B og gratis privat parkering ved hotellet.

Ønsker man at flyve fra Billund, er der et tillæg på 750 kr. per person.

Ønsker man at opgradere lejebilen til en anden kategori, kan dette gøre mod et tillæg, som udgøres af differencen mellem de to prisklasser – forespørg for pris.

 

Betingelser

Priser er angivet som pakkepris, der inkluderer ophold på dobbeltværelse eller i ferielejlighed samt flyrejse fra København eller Billund via København.

Kontakt Strobel Travel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.

Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.