Guadeloupe – La Toubana Hotel & Spa 4*

Dejlig charmerende bungalow med privat terrasse, inklusiv morgenmad

Rigtig fine snorkel-muligheder fra stranden
La Toubana Hotel & Spa er beliggende i nærheden af den lille fiskerby St. Anne på den sydlige del af Grand Terre.

Hotellets 33 bungalows er beliggende i et haveanlæg med panorama udsigt ud over havet.

Nedenfor hotellet ligger en smuk lille privat strand. Her ligger også en snackbar, som er et perfekt sted til en let frokost eller en cocktail med fødderne i vandet.

Her er rigtig fine snorkel-muligheder fra stranden og dykningen på Guadeloupe byder på nogle fantastiske oplevelser for såvel øvede som begyndere.

Alle bungalows har havudsigt og er udstyret med aircondition, telefon, fladskærms-TV, pengeskab, badeværelse, hårtørrer og wifi. De har alle tekøkken og en privat terrasse med borde og stole.

På restaurant “Le Grand Bleu” kan du nyde dine måltider i idylliske omgivelser på kanten af poolen og ikke mindst den fantastiske udsigt over havet. Restauranten her er berømt for sine lækre fiske- og skaldyrsretter.

Fly og Hotel

Priser er angivet som pakkepris for 7 overnatninger på hotellet inkl. flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste returbilletter på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter. Hotelophold er baseret på 2 personer, som deler dobbeltværelse.
Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som flg. af udsving i valutakurser.
Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.
Kontakt Strobel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.
Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.