Familieferier

Saml familien til oplevelser for både store og små

  • Erfarene rejsekonsulenter
  • Specialister i vores destinationer
  • Den rigtige rådgivning

Familieferie

Nyd ferien med familien

children 150x150 familieferie

Bestil din næste familieferie hos Strobel. Vi har et stort udvalg af rejser til destinationer, som byder på aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Vi hjælper med at sammensætte præcist den familieferie, som passer til jeres behov.

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde familieferier til forskellige behov, så der er noget for en hver familie. Alle vores destinationer er nøje udvalgt, så vi er sikre på, at de opfylder de behov, som familier har, når de skal på ferie. For os handler familieferier om at være et sted, hvor der er trygge rammer og gode aktiviteter for børnefamilier. Det er vores filosofi, at når børnene har det godt og bliver aktiveret, så kan forældrene slappe af og nyde ferien uden bekymringer.

All Inclusive hoteller

Vores store udvalg af familievenlige All Inclusive hoteller giver gode muligheder for, at du og din familie kan finde netop det All Incusive hotel, som matcher jeres behov, når I skal på familieferie. Vores familiehoteller danner rammerne for den perfekte familieferie, hvor der bliver taget hånd om alt det praktiske, så I har god tid til at hygge og være sammen.

Hoteller ved stranden

Mange børn elsker sand og vand, og derfor har vi fokus på, at vores familieferier går til steder, hvor der er gode strandfaciliteter. De fleste af vores hoteller ligger ned til hvide sandstrande, hvor der er gode muligheder for, at børnene kan lege i vandkanten.

Aktiviteter på ferien

Mange af vores familievenlige hoteller er beliggende i omgivelser, hvor der er gode muligheder for at opleve omgivelserne på en måde, hvor alle aldre kan være med. På alle vores familieferier er der mulighed for at melde familien på forskellige udflugter. Oplev det smukke koralblå hav på en bådtur, tag i vandland og få vind i håret ned at de lange vandruchebaner eller kom på guidede ture i kølige grotter og meget andet.

Book jeres næste familieferie hos Strobel Travel. Vi gør, hvad vi kan for at give jer den bedste ferieoplevelse. Det er vores fornemmeste opgave at lytte til jeres ønsker og behov, så vi er sikre på, at jeres familieferie bliver en god og afslappende oplevelse, hvor alle får noget godt ud af ferien.

Hej, jeg hedder John - kan jeg hjælpe?

Send os en besked

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig på email eller på telefon hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

8676 1722

Åbninstider

Mandag - fredag 09.00 - 17.00

Aktuelle rejsetilbud

Tryghed, oplevelser og samvær med dem du holder af. Når børnene har det godt, så slapper mor og far af.

Strobel Travel er med Jer hele vejen.