Den Dominikanske Republik – Secrets Cap Cana Resort & Spa 5* All Inclusive – Adults Only

Junior Suite Tropical View værelse m. All Inclusive

Secrets Cap Cana er et dejligt All Inclusive Resort kun for voksne, beliggende på den solbeskinnede kyst ved Punta Cana

Resortet tilbyder par et højt niveau af luksus der giver plads til ekstra romantik, masser af aktivitetsmuligheder, samt en kyststrækning, der er kendt for sine hvide sandstrande med svajende palmer og turkisblåt hav så langt øjet rækker.

 

Hotellets indretning

Alle suiter på Secrets Cap Cana er nyrenoverede og smagfuldt indrettet med vægt på komfort og gode faciliteter. De har desuden alle terrasse eller balkon, air-condition, minibar, tv, gratis wifi, samt sikkerhedsboks.

Resortet har 6 à la carte restauranter og en buffet at vælge imellem og flere barer, stort poolområde, spa med tilbud om massage og forskellige behandlinger og fitnesscenter.

 

Restauranter

Secrets Cap Cana byder på mange spændende à la carte restauranter med såvel lokalt som internationalt islæt. Her er der mulighed for at opleve de fusioner af kogekunst som netop er kendetegnet for Caribien. Der tilbydes også en buffet-restaurant, som serverer både lokale og internationale retter.

Udvalget af restauranter er faktisk så stort at I kan prøve en ny hver aften, hvis I da ikke finder favoritten undervejs og gør den til den faste plads i ferien.

Hotellet har også en række dejlige barer, hvor der serveres forskellige typer drinks, kaffe og andre både nationale og internationale drikkevarer.

 

Aktiviteter

  • Underholdning og forskellige aktivitetstilbud
  • Snorkling
  • Kajak, windsurfing,og sejlads
  • Film på storskærm på stranden
  • Spa og fitness
  • Spanskundervisning og danselektioner
  • Mulighed for 18-hullers golfbane tæt ved hotellet
  • Mulighed for lystfiskeri

 

Fly og Priser

Priser er angivet som pakkepris 7 overnatninger på hotellet inkl. Flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste retur billet på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter.

Hotelophold er baseret på 2 personer som deler dobbeltværelser.

Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som flg. af udsving i valutakurser.

Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.

Kontakt Strobel Travel for rejsetilbud samt forespørgsel på  evt. singleværelse/gruppepriser.

Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.