Den Dominikanske Republik – Dreams Dominicus La Romana 5* All Inclusive

Deluxe Tropical View værelse m. All Inclusive

Dreams Dominicus La Romana er et dejligt All Inclusive Resort beliggende på øens solbeskinnede sydkyst
ved La Romana

Resortet tilbyder par et højt niveau af luksus til både par, børnefamilier og grupper – inklusiv masser af aktivitetsmuligheder til alle aldre. Resortet ligger på en kyststrækning, der er kendt for sine hvide sandstrande med svajende palmer og turkisblåt hav så langt øjet rækker.

 

Hotellets indretning

Alle værelser og suiter på Dreams Dominicus La Romana er nyrenoverede og smagfuldt indrettet med vægt på komfort og gode faciliteter. De har desuden alle terrasse eller balkon, air-condition, minibar, tv, gratis wifi, samt sikkerhedsboks.

Resortet har 5 à la carte restauranter, en buffet, en grill-restaurant og en café at vælge imellem, samt flere barer. Stort poolområde med tre pools, spa med tilbud om massage og forskellige behandlinger og fitnesscenter.

 

Restauranter

Dreams Dominicus La Romana byder på mange spændende à la carte restauranter med såvel lokalt som internationalt islæt. Her er der mulighed for at opleve de fusioner af kogekunst som netop er kendetegnet for Caribien. Der tilbydes også en buffet-restaurant, som serverer både lokale og internationale retter.

Udvalget af restauranter er faktisk så stort at I kan prøve en ny hver aften, hvis I da ikke finder favoritten undervejs og gør den til den faste plads i ferien.

Hotellet har også en række dejlige barer, hvor der serveres forskellige typer drinks, kaffe og andre både nationale og internationale drikkevarer.

 

Aktiviteter

  • Underholdning og forskellige aktivitetstilbud
  • Snorkling og dykning
  • Forskellige spil
  • Aktivitetsclub for børn
  • Aktivitetsclub for teenagere
  • Kajak, windsurfing,og sejlads
  • Spa og fitness
  • Spanskundervisning og danselektioner
  • Mulighed for golf i nærheden

 

Fly og Priser

Priser er angivet som pakkepris 7 overnatninger på hotellet inkl. Flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste retur billet på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter.

Hotelophold er baseret på 2 personer som deler dobbeltværelser.

Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som flg. af udsving i valutakurser.

Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.

Kontakt Strobel Travel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.

Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.