Den Dominikanske Republik – Dreams Punta Cana Resort & Spa 5*- All Inclusive

Deluxe Værelse m. All Inclusive.

5* All Inclusive resort med stort poolområde i et fantastisk haveanlæg.

Ved en af kystens bedste strande ved Punta Cana ligger Dreams Punta Cana Resort & Spa 5* All Inclusive – med masser af aktivitetstilbud for både børn og voksne.

Hotellets indretning

Alle værelser og suiter er med moderne lys og venlig indretning. Hotellet har lagt vægt på komfort og gode faciliteter, således at gæsterne føler sig tilpas og hjemme under opholdet. Værelserne på Dreams Punta Cana har en dejlig balkon eller terrasse med udsigt enten til det smukke haveanlæg eller poolområdet.

Hotellets store poolområde er et kapitel for sig selv. Det slynger sig gennem hotellets store haveanlæg. Her er muligheder for både at slappe af i fred eller lege med børnene.

Restauranter

Dreams Punta Cana byder på mange spændende restauranter med såvel lokalt som internationalt islæt. Her er der mulighed for at opleve de fusioner af kogekunst, som netop er kendetegnet for Caribien.

Udvalget af restauranter er faktisk så stort, at I kan prøve en ny hver aften, hvis I da ikke finder favoritten undervejs og gør den til den faste plads i ferien.

Hotellet har også en række dejlige barer og cafeer, hvor der serveres forskellige typer drinks, kaffe og lækre kager.

Aktiviteter

  • Børne- og teenage club
  • Underholdning og forskellige aktivitetstilbud
  • Kajak, windsurfing, tennis
  • Cykelture (du kan låne en på hotellet)
  • Ridetur
  • Spanskundervisning og danselektioner
  • 18 og 25 hullers golfbane cirka 20 minutter fra hotellet
  • Mulighed for dykning og dybhavsfiskeri

Fly og priser

Priser er angivet som pakkepris for 7 overnatninger på hotellet inkl. flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste returbilletter på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter. Hotelopholdet er baseret på 2 personer, som deler dobbeltværelse.

Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som følge af udsving i valutakurser.
Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.

Kontakt Strobel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.

Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.

På udkig efter flere oplevelser på din ferie?

Den Dominikanske Republik er en alsidig og fantastisk smuk destination, som rummer fantastisk mange muligheder for forskellige oplevelser. Vi har derfor lavet et forslag til en kombinationsrejse, hvor I får mulighed for også at opleve den spændende hovedstad, Santo Domingo. Kontakt os for et tilbud.