Den Dominikanske Republik – Breathless Punta Cana Resort & Spa 5*- All

Allure Jr. Suite – All Inclusive.

Smukt luksus resort kun for voksne – med en smart stil og elegant luksus-indkvartering.

Smukt og eksklusivt resort for voksne. Breathless Punta Cana Resort & Spa er et luksus resort med modernistisk og smart stil, der byder på uberørte strande, lækre restauranter og et pulserende natteliv.

Breathless hotellerne sætter en ny standard for voksenferie. Her er der kun adgang, når man er fyldt 18 år. Indretning, restauranter og aktiviteter er indrettet efter at klientellet er voksent. Stemningen på hotellet er fokuseret på at voksne skal finde sig til rette og slappe af under den romantiske ferie, bryllupsrejsen eller eventyret på en tropeø.

Breathless Punta Cana Resort & Spa har et Unlimited Luxury koncept og tilbyder All Inclusive med 11 forskellige lækre restauranter og 9 forskellige barer. Det er ikke nødvendigt at bestille bord, og man kan sammensætte sine oplevelser præcis som man selv ønsker det.

Her findes kun suiter, som alle er indrettet i elegant stil og har privat balkon eller terrasse. Forkæl dig selv med en suite som ligger lige ud til poolen, således at du kan svømme til og fra din terrasse.