Curacao – Papagayo Beach Resort 4*

Bungalow v. 4 personer u. pension

Ved den dejlige strand i Jan Thiel Bay ligger Papagayo Beach Resort med dejlige og rummelige bungalows, velegnet til familier. Der er både Garden View og Ocean View Bungalows med 2 eller 3 soveværelser med plads til hhv. 2-6 personer.

 

Hotellet har 75 rummelige bungalow-villaer, som er beliggende på en skråning med en flot udsigt og med nogle få minutters gang til stranden ved den dejlige Jan Thiel Bay.

Villaerne er bygget i kolonistil med et stort opholdsrum, to soveværelser med aircondition og hver sit tilhørende badeværelse. Her er fuld køkken inklusiv komfur, opvaskemaskine, køleskab og mikroovn, samt en meget stor terrasse.

Villaerne er beliggende i en smuk tropisk have.

På området er der swimmingpool, restaurant og bar.

Hvad kunne være bedre end at vågne op i dette dejlige hus og spise morgenmad på din egen terrasse med tropiske planter omkring dig og til lyden af fuglekvider?
Papagayo Beach Resort tilbyder ikke kun smukke villaer med mulighed for en fantastisk udsigt over Det Caribiske Hav.
Parken er også en fryd for øjet med farverige bougainvillea-planter og mange palme- og kaktusarter, såsom aloe vera og agave, og forskellige frugtbærende træer med bananer, papaya og mango.

Her findes flere farverige arter af tropiske fugle i parken, bl.a. nogle af Curaçaos vilde papegøjer. Forestil jer det krystalklare Caribiske hav og en kridhvid sand strand, tilsæt vejende palmer og en sval brise. Så har i Papagayos omgivelser.

På Papagayo er der lagt vægt på mulighederne for at familier kan holde ferie sammen under samme tag og samtidig nyde godt af de faciliteter et moderne hotel tilbyder.

Curacao – ferie for hele familien

Oplev Curacao i det sydlige Caribien – I bor i store luksuriøse bungalows i et smukt område med dejlig strand og fantastiske muligheder for vandsport og dykning.

Fra-prisen er mulig ved 4 personer og opefter.