Curacao – Lions Dive & Beach Resort 4*

Standard værelse u. pension

Fantastisk hotel ned til stranden, i nærheden af Willemstad.
Din base for at opleve et hemmeligt hjørne af Caribien

Hollandsk Caribien

Eller som de også kaldes, ABC-øerne, er så småt ved at vinde en plads i danskernes feriehjerter. De tre små øer (Aruba, Bonaire og Curacao) ligger ud for Venezuelas kyst og nyder et fantastisk stabilt vejr året rundt. Øerne tilbyder perfekte strande, naturparker, golf og Caribiens bedste dykning.

Lions Dive Resort

På Curacao, 5 minutter fra den historiske by Willemstad, ligger et af Strobel Travels favorithoteller, Lions Dive. Her kan du opleve alt hvad hjertet begærer af ægte caribisk-hollandsk charme. Lions Dive ligger direkte ned til en skøn, kridhvid sandstrand. I umiddelbar nærhed ligger Seaquarium & Dolphin Academy.

På Lions Dive har du mulighed for at bo på regulære hotelværelser, i lejligheder, suite eller penthouse. Hotellet har 4 restauranter/barer, fitness center og en stor swimmingpool.

Willemstad

Centrum af den historiske by Willemstad ligger ca. 4 km fra Lions Dive. Den gamle bymidte, som er blevet optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, har en unik og farvestrålende arkitektur, som stammer tilbage fra kolonitiden. Oplev det flydende marked, hvor fiskere og bønder fra Venezuela kommer for at sælge deres varer. Husk også en uforglemmelig aftentur på den oplyste ponton bro, Dronning Emmas Bro.

Insider tipPrøv restaurant “The Wine Cellar” på Concordiastraat, deres valnøddekage er (efter min mening) den bedste i verden.

Dykning

Lions Dive har, ikke overraskende, et dykkercenter tilknyttet. Her er der mulighed for at komme på dykkerture og/eller tage certifikat. Dykningen er i det hele taget fantastisk på ABC-øerne, da man ikke skal ret langt ud fra kysten for at opleve smukke velbevarede rev. Øerne byder på fantastiske vægdyk og dykning er så integreret i den lokale kultur, at dette er et af de få steder i Caribien, hvor man kan leje udstyr og selv gå i vandet fra kysten (med en makker, naturligvis).

Lions Dive tilbyder forskellige dykkerpakker, så du kan få det maksimale ud af din dykkerferie.

Golf

Curacao har to 18-hullers golfbaner, designet af henholdsvis Peter Dye og William Rocquemore. Begge baner er udfordrende og designerne har gjort sig særligt umage for at integrere landskabets form, således at banerne hver har deres eget særlige udtryk.